Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Revolution - Review 1x10 "Nobody's Fault But Mine" [MID SEASON FINALE]

Φτάσαμε λοιπόν στο mid season finale του Revolution, και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επεισόδιο που να λες ότι ήταν απίστευτο. Το 10ο βέβαια μπορεί να χαρακτηριστεί από τα καλύτερα αφού είχε πολύ δράση και πολύ Mitchell.

Το επεισόδιο ξεκινάει με ένα flashback 5 χρονιά μετά από το blackout. Σε όλο το επεισόδιο βλέπαμε flashbacks με την σχέση Miles-Monroe και πριν και μετά το blackout.
Στο σήμερα τώρα οι Miles, Charlie, Nora και Aaron έχουν φτάσει στην Φιλαδέλφεια και πηγαίνουν στο σπίτι του μόνου φίλου που έχει ο Miles εκεί. Ο Monroe μαθαίνει για την άφιξη τους, και έτσι τους πιάνουν όλους εκτός από τον Miles.
Στην επομένη σκηνή έχουμε την επανένωση μάνας-κόρης. (H Charlie εχει έφαγε μεγάλη φρίκη).
Ο Miles καταλαβαίνει ότι του έχουν στήσει παγίδα και μπαίνει στο σπίτι του Neville. "Κρατώντας" την γυναικά του τον αναγκάζει να αφήσει ελεύθερους την Nora και τον Aaron.
Ο Monroe απειλή την Rachel ότι αν δεν φτιάξει τον ενισχυτή θα σκοτώσει ένα από τα δυο της παιδιά.
Ο Miles με την Nora μπαίνουν στις εγκαταστάσεις που τους "κρατούν" ενώ ο Aaron μένει πίσω για να έχουν ένα τρόπο να φύγουν.
Η Charlie με τον Danny καταφέρνουν να βγουν από το κελί που τους έχουν, ενώ η Rachel σκοτώνει τον Strausser. Ο Miles την βρίσκει και την βοηθάει να ξεφύγει.
Και τότε έρχεται η στιγμή για την μεγάλη μάχη Miles-Mornoe. Ο Monroe προσπαθεί να πείσει τον Miles να γυρίσει πίσω αλλά τελικά αυτός του επιτίθεται.
Στην τελευταία σκηνή και ενώ όλοι έχουν βγει έξω, καταλαβαίνουμε ότι ο ενισχυτής κάνει την δουλειά του και βλέπουμε ένα ελικόπτερο έτοιμο να τους ρίξει.
Γενικά για Mid Season Finale δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, υπήρχαν σημεία που ήταν αρκετά βαρετά, αλλά για την σειρά (όπως είπα και παραπάνω) ήταν ίσως και το καλύτερο επεισόδιο. Η συνεχεία αναμένετε πολύ καλύτερη μιας και περιμένω να δούμε ΠΟΛΥ Mitchell.

Review By Evh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου