Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Harper's Island - Review

Σεζόν: 1
Επεισόδια: 13

Περίληψη: Η σειρά λαμβάνει χώρα στο Harper's Island, όπου υπήρχε ένας κατά συρροήν δολοφόνος, ο John Wakefield, όπου δολοφόνησε αρκετούς ανθρώπους πάνω στο νησί προτού σκοτωθεί από τον σερίφη του νησιού, Charlie Mills. Ένα από τα θύματα του ήταν η γυναίκα του σερίφη. Μετά από αυτό το συμβάν, αποφάσισε ο σερίφης να στείλει την κόρη του, Άμπι, στο Los Angeles να ζήσει και δεν έχει επιστρέψει από τότε. Τώρα, μετά από 7 χρόνια επιστρέφει η Άμπι στο νησί για τον γάμο του καλύτερου της φίλου, αλλά οι δολοφονίες αρχίζουν πάλι, και όλοι είναι ύποπτοι!

Σχόλια: Η σειρά είναι αρκετά καλή και τα επεισόδια βλέπονται νεράκι. Αυτό που έκαναν στην παραγωγή, να σκοτώνουν τουλάχιστον έναν χαρακτήρα σε κάποιο επεισόδιο ήταν θετικό γιατί καθώς προχωρούσε η ιστορία είχες περισσότερη αγωνία για το ποιοι θα μείνουν ζωντανοί ενώ παράλληλα και για το ποιος είναι ο δολοφόνος και ποιοι οι σκοποί του.

Παρ' όλα αυτά είχε και τα αρνητικά της, καθώς υπήρχαν σεναριακές ευκολίες που γίνονταν κυρίως για να τραβήξει το στόρι στα 13 επεισόδια. Επίσης το τέλος δεν άρεσε σε όλους, αν και προσωπικά πιστεύω μια χαρά κολλούσε η όλη ιστορία, αλλά τέτοιου είδους σειρές δύσκολα βρίσκουν 100% αποδοχή από το κοινό. Σίγουρα είναι μια σειρά με λίγα επεισόδια και την προτείνω σε όλους!

Οι ερμηνείες ήταν ικανοποιητικές στο σύνολο του μεγάλου καστ, με γνωστούς ηθοποιούς στην αμερικάνικη τηλεόραση όπως ο Jim Beaver και η Katie Cassidy. (αδυναμίες και οι 2!)

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου