Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Day Break - Review

Σεζόν: 1
Επεισόδια: 13

Περίληψη - Σχόλια : Η σειρά εστιάζει σε έναν ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Μπρέτ Χόπερ, ο οποίος ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά, στην οποία κατηγορείτε για το φόνο του βοηθού του εισαγγελέα, Αλμπέρτο Γκάρζα. Κάθε μέρα προσπαθεί να ανακαλύψει στοιχεία για τον φόνο που θα τον οδηγήσουν στην αθώωση του. Ο Χόπερ πρέπει να καθαρίσει το όνομα του, αλλά παράλληλα να προστατεύσει και τους κοντινούς του ανθρώπους από το εύρος αυτής της συνωμοσίας. 


Τα επεισόδια μπορούν να ξεκινάνε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα και να περιλαμβάνουν πολλές μέρες ή και κάποιες μεμονωμένες στιγμές μιας μέρας. Ο Χόπερ ξεκινάει κάθε μέρα ξυπνώντας στις 6:17 π.μ και κοιτάζει το ρολόι του να πηγαίνει 6:18 π.μ. Μόνο ο Χόπερ θυμάται τί πέρασε την προηγούμενη μέρα. 


Κάθε μέρα μπορεί να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα με την επιλογή που θα κάνει, έτσι θα προσπαθήσει σιγά σιγά να λύσει το μυστήριο της συνωμοσίας. Θα τα καταφέρει όμως;


Ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα που αγωνιάς από την αρχή για το πως θα καταλήξει αλλά δυστυχώς η σειρά επικεντρώνεται στο "αστυνομικό" στοιχείο και όχι στο "sci-fi" και ίσως κάποιοι απογοητευτούν.


Πρωταγωνιστούν:
Taye Diggs, στο ρόλο του Brett Hopper, του πρωταγωνιστή της σειράς.
Moon Bloodgood, στο ρόλο της Rita Shelten, της κοπέλας του Brett.
Victoria Pratt, στο ρόλο της Andrea Battle, η πρώην συνάδελφος του Brett.
Meta Golding, στο ρόλο της Jennifer Mathis, της αδερφής του Brett.
Ramón Rodríguez, στο ρόλο του Damien Ortiz, ο πληροφοριοδότης του Brett.
Adam Baldwin, στο ρόλο του Chad Shelten, ο πρώην συνάδερφος του Brett.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω το official trailer γι' αυτό σας παραθέτω αυτό το σύντομο βίντεο βασισμένο στο συνηθισμένο "previously" που βλέπουμε στα πρώτα επεισόδια, και κατά τη γνώμη μου περιγράφει πλήρως τη σειρά.
Links: wikipediaimdb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου