Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

24 - Review

Σεζόν: 8
Επεισόδια: 192
Extra: μία ταινία ανάμεσα στην 6η και 7η σεζόν (24: Redemption) και περιμένουμε πολλές ακόμα

Περίληψη: Η σειρά εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, κάθε σεζόν μας δείχνει 24 ώρες από τη ζωή του πράκτορα της CTU (Counter Terrorist Unit - Αντιτρομοκρατική μονάδα), Jack Bauer, ο οποίος προσπαθεί με διάφορους τρόπους (συχνά χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους) να σώσει τον κόσμο από διάφορες τρομοκρατικές απειλές.

Σχόλια: Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτή τη σειρά; Γεμάτη δράση και ανατροπές καταφέρνει να γίνει αγαπημένη σειρά παγκοσμίως! Είναι από τις πιο εθιστηκές σειρές που έχω δει! Βάζεις το 1ο επεισόδιο και έχεις την τάση να τελειώσεις τη σεζόν σε μία μέρα (αν είχα χρόνο θα το έκανα). Κατά πολλούς η σειρά μετά την 6η σεζόν αρχίζει να γίνεται λίγο προβλέψιμη σε σημεία, αλλά ποτέ δεν παύει να υπάρχει και η ανατροπή που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Οι ερμηνείες της σειράς είναι πολύ καλές αλλά αυτός που ξεχωρίζει είναι ο πρωταγωνιστής, Kiefer Sutherland, στο ρόλο του Jack Bauer που άφησε εποχή. Δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από έναν ηθοποιό με τόσα χρόνια εμπειρίας στον κινηματογράφο. Ο Kiefer είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση!!!

Η σειρά έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και θεωρείται ως η σειρά που έφερε τον κινηματογράφο στην τηλεόραση, ενώ έχει προταθεί πολλές φορές σε υποψηφιότητα για βραβεία με πολλές επιτυχίες! Έχει σημειώσει 21 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy (με 5 νίκες), καθώς έχει σηκώσει και 2 φορές τη χρυσή σφαίρα σε 12 υποψηφιότητες. Φυσικά έχει πάρει και άλλα βραβεία από Sattelite Awards κ.α.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της 1ης σεζόν...


Συνολική βαθμολογία: 9,5/10

Review by StavrosLost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου