Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Hannibal - Νεα σειρα


Η σειρά κάνει το ντεμπούτο της σημερα αποτελείται από 13 επεισόδια και επικεντρώνεται στη σχέση του Dr. Hannibal Lecter με τον πράκτορα του FBI Will Graham (Hugh Dancy), στην πρώτη συνεργασία τους με σκοπό την σύλληψη ενός serial killer χωρίς να γνωρίζει ο Graham τις γαστρονομικές ορέξεις του Lecter!


Στο ρόλο του Dr. Hannibal Lecter ο Δανός Mads Mikkelsen που φέτος κέρδισε το βραβείο ερμηνείας στο 65ο Φεστιβάλ των Καννών για την ταινία "The Hunt".

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε αρκετές αμερικάνικες παραγωγές όπως Casino Royale(2006), The Three Musketeers (2011), Clash of the Titans (2010), αλλά οι πιο μυημένοι θα τον θυμούνται από το Valhalla Rising...

Αναλαμβάνει σίγουρα έναν πολύ δύσκολο ρόλο καθώς σε άμεση σύγκριση με τον Anthony Hopkins, καλείται να μας παρουσιάσει τον δικό του Hannibal.

Το ρόλο του Will Graham (στο παρελθόν τον έχουν υποδυθεί ο William Petersen στοManhunter (1986) του Michael Mann και ο Edward Norton στο Red Dragon (2002) του Brett Ratner) έχει αναλάβει ο Hugh Dancy,
ένας Βρετανός ηθοποιός με συμμετοχή σε ταινίες όπως Hysteria, Our Idiot Brother, Martha Marcy May Marlene.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Bryan Fuller, ο οποίος στο παρελθόν έχει γράψει επεισόδια για τις σειρές Star Trek: VoyagerDead Like MePushing Daisies.


Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το 1ο επεισόδιο έχει την υπογραφή του David Slade, σκηνοθέτη των The Twilight Saga: Eclipse και 30 Days of Night.

Το υπόλοιπο καστ της σειράς περιλαμβάνει τους: Laurence FishburneCaroline Dhavernas,Lara Jean Chorostecki.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου