Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Review - The Walking Dead - 3x13

13ο επεισόδιο - 3ης σεζόν!
Ο Ρικ, ο Ντάριλ και ο Χέρσελ ψάχνουν κάτι οι 3 τους. Σε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος, ο Ρικ συναντιέται με τον  Κυβερνήτη μετά από συνεννόηση με την Άντρεα. Πόλεμος προς το παρόν δεν υπάρχει, αλλά "πολιτισμένη συζήτηση για τυχόν ειρήνη".


O Ντάρυλ και ο Χέρσελ βρίσκονται έξω από το κτίριο ενώ στο σημείο καταφθάνουν και η Άντρεα με 2 συνεργάτες του Κυβερνήτη. Κάποιοι Walkers κάνουν την επίθεσή τους αλλά τους καθαρίζουν οι 4 άνετα. Πολλά κοινά σημεία μεταξύ των χαρακτήρων και αν δεν ήταν τα πράγματα τόσο εχθρικά φαίνεται ότι θα μπορούσαν να μείνουν μαζί ως μια κοινότητα. Η Άντρεα προσπαθεί εν τω μεταξύ να φέρει την ειρήνη, αλλά κανείς από τους Ρικ και και Φίλιπ δεν κάνει πίσω.


Ο Κυβερνήτης προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Βάζει ουίσκι στον Ρικ, πετάει έξω την Άντρεα και λέει πως το μόνο που θέλει είναι ειρήνη αλλά και την Μισόν! Λέει την ιστορία του για το πως έχασε την γυναίκα του πριν τον Αποκάλυψη καθώς και ότι δεν ήθελε να γίνει αυτός αρχηγός στο Γουντμπέρι. Ο Ρικ προτείνει να κρατήσουν αποστάσεις και οι 2 πλευρές και να τελειώσει εδώ ο πόλεμος χωρίς να χυθεί άλλο αίμα. Ο Φίλιπ όμως δεν θέλει να δεχτεί την ήττα και προτείνει να γίνουν έτσι τα πράγματα, αλλά να τους δώσει ο Ρικ την Μισόν.


Οι δρόμοι τους χωρίζουν και ο καθένας πάει "σπίτι του". Ο Κυβερνήτης έχει δώσει διορία 2 ημερών στον Ρικ να απαντήσει και να του δώσει την Μισόν, ενώ του υπόσχεται ειρήνη και τέλος στην αιματοχυσία. Όταν γυρίζει όμως στην πόλη του, διατάζει τον συνεργάτη του να πάρουν την Μισόν ζωντανή και να σκοτώσουν τον Ρικ και τους υπόλοιπους. Ο Ρικ λέει ψέματα στους δικούς του ότι πάνε για πόλεμο καθώς ο Φίλιπ θέλει την φυλακή. Την αλήθεια λέει μόνο στον Χέρσελ όπου μαζί προσπαθούν να βρουν μια λύση καθώς ο Ρικ δεν εμπιστεύεται τον Κυβερνήτη.


Εν τω μεταξύ στην φυλακή ο Μερλ κάνει την δική του επανάσταση και θέλει να φύγει για να βρει τον αδερφό του που πιστεύει ότι είναι σε κίνδυνο. Ο Γκλεν δεν τον αφήνει και μετά από μια μικρή μάχη με όλους ενάντια στον Μερλ, θα καθίσει στα αυγά του. Μάγκι και Γκλεν έρχονται και πάλι πολύ κοντά και τα ξαναβρίσκουν.

Βαθμολογία επεισοδίου : 8/10


Τα πάντα για το The Walking Dead θα τα βρείτε αναλυτικά στο ελληνικό Blog Walking Dead In Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου