Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Continuum - Review



Είναι 2077 και οι πολυεθνικές κυβερνούν τη χώρα αφού πρώτα την έχουν σώσει από την οικονομική κατάρρευση που ήρθε μετά από την παγκόσμια ύφεση. Όμως μαζί με τα οικονομικά προβλήματα οι πολυεθνικές έδιωξαν και την δημοκρατία από τη χώρα δίνοντας χώρο σε τρομοκρατικές οργανώσεις να διαμαρτύρονται κάνοντας χτυπήματα με πολλά αθώα θύματα. Οι τρομοκράτες συλλαμβάνονται και καταδικάζονται σε δημόσια τηλεοπτική εκτέλεση. Ωστόσο καταφέρνουν να αποδράσουν κάνοντας ένα άλμα στον χρόνο και συγκεκριμένα στο Βανκούβερ του 2012. Η detective Kiera Cameron (Rachel Nichols) μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και μεταφέρεται και η ίδια στο παρελθόν κυνηγώντας την  συμμορία. Παράλληλα ψάχνει να βρει τρόπο να επιστρέψει στον χρόνο της και στην οικογένεια της, όμως η τεχνολογία δεν είναι σύμμαχος της.

Ζητώντας βοήθεια στον πομποδέκτη της, καταφέρνει να επικοινωνήσει με έναν έφηβο ο οποίος δουλεύει σε μία πειραματική συχνότητα και τελικά είναι ο μόνος που μπορεί να της μιλήσει αλλά και να τη δει. Τελικά αποδεικνύεται ότι ο έφηβος αυτός είναι ο δημιουργός της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η Kiera στο μέλλον. Η Kiera βρίσκει έναν  επιπλέον σύμμαχο στο πρόσωπο ενός αστυνομικού  που κυνηγά και αυτός την συμμορία.

Υπάρχουν αρκετές σκηνές δράσης, γρήγορη πλοκή και σχετικά καλά εφέ. Η πρωταγωνίστρια ανταποκρίνεται αξιοπρεπέστατα στον ρόλο της και τα κόλπα που κάνει η στολή της είναι εντυπωσιακά. Σίγουρα υπάρχουν διάφορα κενά στο σενάριο όπως η ευκολία που η αστυνομία του Βανκούβερ πείθεται ότι η Kiera είναι αστυνομικός από κάποιο άλλο τμήμα, αλλά για καλοκαιρινή σειρά είναι απολαυστικότατη ! Άλλωστε έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά, δηλαδή μέλλον, τεχνολογία, άλματα στο χρόνο και ωραίους πρωταγωνιστές.

Η σειρά προβάλλεται στο καναδικό κανάλι Showcase και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Πρωταγωνιστεί η Rachel Nichols (Alias, Star Trek, Criminal Minds) και ο Victor Webster.

Πηγή : About tv series
Παρακολουθήστε το trailer της σειράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου