Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Follow Your Box - Review

Έτος: 2006
Είδη: Δράμα

Βρισκόμαστε στο έτος 2006 στα χέρια της Alice βρίσκεται απρόσμενα ένα μικρό ραδιοφωνάκι πατάει το “play” και ακούει ένα ερωτικό τραγούδι με μια αφιέρωση. Αυτό ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν της και την πάει πίσω σε στιγμές δόξας, έρωτα αλλά και πάθους.


Παράλληλα ο Nick αφού βγήκε νικητής με την μάχη που έδινε για την ζωή συνάντησε την Vicky, μια καλοκάγαθη γυναίκα που έχει στόχο ζωής να ενώνει ζευγάρια. Η Vicky παλαιότερα δούλευε σε γραφείο συνοικεσίων αλλά η ιδεολογία της δεν της επέτρεπε να την πληρώνουν οι άνθρωποι για να βρίσκουν τον έρωτα. Η Vicky, λοιπόν, όταν έμαθε ότι o Nick είχε χάσει τον έρωτα της ζωής του θέλησε να τον βοηθήσει και τα κατάφεραν, οι δρόμοι της Alice και του Nick διασταυρώθηκαν ξανά. Και έτσι γεννάτε μία σειρά από αναπάντητα ερωτήματα….. Ο έρωτας μπορεί να ξεχασθεί; Τι είναι αυτό που έκανε τον Nick να φύγει; Μπορείς να συγχωρήσεις όταν δεν υπάρχει ελπίδα;

Μία άκρως ερωτική ιστορία με ίντριγκα, ανατροπές και πάθος. Εξαιρετικές ερμηνείες, φοβερή σκηνοθεσία και η απόδειξη ότι ο έρωτες μπορεί να υπερβεί τα πάντα.

Η 1η σκηνή είναι άκρως ερωτική και αποκαλυπτική... για να την δείτε πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου