Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Review – Supernatural Season 7 Episode 23Tι να πρωτοπείς για αυτό το επεισόδιο! Πραγματικό έπος. Κατά την γνώμη μου το καλύτερο φινάλε της σειράς μετά το 5ο. Έπος με όλη την σημασία της λέξεως. Η 7η σεζόν ήταν αρκετά καλή γενικότερα. Όμως με τέτοιο τέλος, οφείλουμε να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στην Sera Gamble η οποία αποχώρησε από την σειρά μας.
Ο Ντικ και ο Κράουλη κάνουν μια μεγάλη συμφωνία. Ο αρχηγός των Λεβιάθαν θα παραχωρήσει όλο τον Καναδά στους Δαίμονες και αυτός θα πάρει την Αμερική. Με αντάλλαγμα να πάει στους Γουιντσεστερ με λάθος αίμα και να τους το δώσει, ώστε να τους σκοτώσει ο Ντικ. Ο Κράουλη λοιπόν δέχεται, και το τέλος ξεκινά!
Ο Ντην και ο Σαμ μαθαίνουν ότι ο Ντικ βρίσκεται στην Suprocorp και είναι έτοιμοι για το μεγάλο φινάλε. Πηγαίνουν σε ένα νεκροταφείο με καλόγριες και βρίσκουν το σωστό κόκκαλο ενάρετου ανθρώπου. Μόλις λοιπόν έχουν όλα τα υλικά, καλούν τον Κράουλη αλλά αυτός τους στήνει!!
Από του πουθενά εμφανίζεται η Μεγκ. Την είχε πάρει από την άλλη άκρη του κόσμου ο Καστιήλ όπου φαίνεται να τα έχει τελείως χαμένα. Λέει ότι δεν θέλει να πολεμήσει άλλο και φοβάται μήπως τα ξανακάνει μαντάρα. Ο Κας, έψαξε για το Τάγμα αλλά είναι σχεδόν όλοι νεκροί. Ο Κέβιν είναι αιχμάλωτος του Ντικ!
Ο Κράουλη επιτέλους κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Λέει όλη την αλήθεια στα αδέρφια και τους δίνει όπως λέει το σωστό αίμα. Θέλει όμως όταν τελειώσουν όλα αυτά, την Μεγκ.
Ο Ντικ εν τω μεταξύ καταλαβαίνει ότι ο Κράουλη θα τον προδώσει γι’αυτό κάνει ένα πανέξυπνο κόλπο. Έχει κρατήσει το αληθινό χέρι του Ντικ Ρόμαν, και πολλοί Λεβιάθαν το αγγίζουν για μην μπορέσουν τα αδέρφια να καταλάβουν ποιος είναι ο αληθινός. Το σχέδιο του ενάντια στην ανθρωπότητα είναι να την εξοντώσει. Έχει δημιουργήσει ένα μείγμα που θα μπαίνει μέσα στα φαγητά, και θα σκοτώνονται αυτόματα, όσοι έχουν καλό μεταβολισμό και δεν είναι χοντροί.
Ο Σαμ και ο Ντην κάνουν την “τελετή” και το κόκκαλο τους είναι έτοιμο για να σκοτώσουν τον Ντικ. Όμως όταν πηγαίνουν προς τον αρχηγό των Λεβιάθαν, καταλαβαίνουν το κόλπο του και γυρίζουν πίσω. Εκεί όμως βρήκαν τον Μπόμπι. Ο Σαμ πήγε να τον φέρει πίσω, όμως εκείνος είναι έτοιμος να τον σκοτώσει. Ο Μπόμπι την τελευταία στιγμή καταλαβαίνει τι γίνεται και φεύγει από το σώμα την γυναίκας που ήταν. Ο Κας εν τω μεταξύ είναι το κλειδί για την νίκη τους. Μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο αληθινός Ντικ, αφού ήταν το δοχείο του κάποτε.
Ο Μπόμπι καταλαβαίνει το μεγάλο λάθος του. Αρχίζει να γίνεται εκδικητικό φάντασμα και ζητάει από τα αγόρια να κάψουν το φλασκί για να αναπαυθεί και να μην τους κάνει κακό χωρίς να το θέλει. Τα αδέρφια συμφωνούν, καίνε το φλασκί και έρχεται το οριστικό τέλος του Μπόμπι Σίνγκερ. Αντίο λοιπόν……
Μετά το τέλος του Μπόμπι, ο Ντην αποφασίζει να πάρει πίσω την Ιμπάλα! Φαίνεται εν τω μεταξύ να συγχωρεί τον Κας για ότι έγινε και το σχέδιο τους ξεκινά. Η Μεγκ οδηγεί για αντιπερισπασμό την Chevy, και πηγαίνει κατευθείαν στην εταιρία του Ντικ. Εκεί τακτοποιεί κάποια Λεβιάθαν, όμως οι Δαίμονες κάνουν την εμφάνισή τους και την νικούν.
Ο Σαμ βρίσκει τον Κέβιν και τον ελευθερώνει. Ο Κας και ο Ντην αναζητούν τον πραγματικό Ντικ Ρόμαν. Τον βρίσκουν και προσπαθούν να τον σκοτώσουν. Ο Ντην τον χτυπάει με ένα κόκκαλο αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Πρόκειται όμως για παγίδα. Από πίσω ο Κας τον κρατάει, και με δεύτερο κόκκαλο ο Ντην τον χτυπάει στον λαιμό. Αυτό ήταν. Το τέλος έφτασε και ο Ντικ σκοτώνεται και μαζί μάλλον όλοι οι Λεβιάθαν!!!
Ο Ντικ κάνει μπαμ και ξαφνικά εξαφανίζονται ο Κας με τον Ντην! Έκπληκτος ο Σαμ ψάχνει τον αδερφό του. Ο Κράουλη εμφανίζεται και παίρνει τον Κέβιν.
Ο Ντην με τον Κάς βρίσκονται σε ένα τεράστιο κατεστραμμένο δάσος. Ο Άγγελος του λέει ότι βρίσκονται εκεί όπου πηγαίνει όταν πεθαίνει κάθε τέρας. Στον Καθαρτήριο!!!!! Και ξαφνικά ο Κας φεύγει. Ο Ντην μένει μόνος και τον περιτριγυρίζουν πολλά τέρατα. Πρώτη φορά βλέπουμε την αληθινή τους μορφή. Όλα λοιπόν αυτά τα τέρατα που σκότωσε ο Ντην, είναι εκεί για να πάρουν την εκδίκησή τους.
Πως θα ξεφύγει ο Ντην; Έγινε καλά ο Κας; Πως θα μπορέσουν να βγουν από το Καθαρτήριο; Αν κάποιο τέρας τους ξεκοιλιάσει τι μπορεί να συμβεί; Θα πεθάνουν; Όμως είναι ήδη νεκροί..
Γιατί ο Κράουλη πήρε τον Κέβιν; Τι σχεδιάζει;
Ο Σαμ είναι πλέον εντελώς μόνος του και δεν έχει κυριολεκτικά κανέναν.
Οι Λεβιάθαν πέθαναν όλοι; Θα ξαναδούμε τον Ντικ τώρα στο Καθαρτήριο;
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ : 10/10
QUOTE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ :
Cas : Every soul here is a monster.
Dean : Are we in Purgatory??

Review By Orestis, Supernaturalgreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου