Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

The Mentalist Season 4 Finale - Review


ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡIEΧΟΥΝ SPOILERS

6 μήνες μετά το σκηνικό στο CBI ο Patrick ειναι εμφανώς αλλαγμένος και σχετικά χαμένος , έχει εξαπατήσει κάποιον (μαθέ τέχνη κι ασ'την κι αμα πεινάσεις πιασ'την) και επιτίθεται σε αστυνομικό. Έτσι τον μαζεύουν. Γνωρίζει μια κοπέλα την Lorelai και περνάει την νύχτα μαζί της. Αργότερα μαθαίνει ότι η πληρωμή της εγγυήσεις και η νύχτα με την κοπέλα ήταν δώρα του Red John και ότι είναι διατεθειμένος να του δώσει μια νέα ζωή.
Η ομάδα του CBΙ ερευνει μια υπόθεση και η Lisbon φαίνεται αναστατωμένη με το θέμα του Patrick.
Ο Patrick συναντάει την Lisbon και της λέει ότι όλα αυτά ήταν ενά κόλπο του για να προσεγγίσει τον Red και αυτη συμφωνεί να τον βοηθήσει.
Ο Patrick λέει στην Lorelai οτι θέλει την νεα ζωη που το προσφέρει ο Red John. Αυτη του λεει οτι πρέπει να του το αποδειξει σκοτώνοντας την Lisbon.
Ο Patrick κάνει ενα ντου στο CBI πυροβολεί την Lisbon και σκοτώνει το Rigsby. Βεβαία αυτό ήταν ολοφάνερο οτι ηταν μουφα αλλα η Lorelai πείθεται.
Έτσι δίνει ραντεβού με τον Patrick και του ζητάει να φέρει μαζί του το κεφάλι της Lisbon.
Κάπου εκεί μπλεκεται η Darcy και καταλαβαίνει τι γίνεται. Ετσι χαλάει το σχέδιο γιατί ο Red εχει παντού κόσμο. (που αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες).
Το CBI και το FBI κυνηγάνε το αυτοκίνητο που ειναι μέσα η Lorelai ένας "τούμπανος" και υποτίθεται ο Red. Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν ο τούμπανος σκοτώνεται οπως και ο "Red John". Τελικα ο τύπος στο πίσω κάθισμα ηταν ο Wainwright που τον είχαν απαγάγει και η φωνή του Red ακουγόταν από κινητό. Στο τέλος ο Patrick λέει στην Lorelai οτι πεπεισμένος οτι τελικά θα τους μιλήσει.
Εντάξει για μένα το περισσότερο επεισόδιο ήταν αναμενόμενο, στο μονό σημείο που μπορώ να πω οτι εξεπλάγην ηταν με τον Wainwright... εχουμε δει και πιο επικα φινάλε...

Review By Evh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου