Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Perception tv series review




Μετά από 3 επεισόδια της νέας σειράς του  TNT Perception (δείτε εδώ τι είχαμε πει αρχικά),  ήθελα να πω λίγα λόγια για τη σειρά.

Ο Dr. Daniel Pierce είναι ένας εκκεντρικός νευροεπιστήμονας – καθηγητής πανεπιστημίου-  ο οποίος χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του αλλά και το εξαιρετικό iQ του  βοηθά το FBI στη λύση περίπλοκων υποθέσεων.  Ο καθηγητής όμως πάσχει και από σχιζοφρένεια και συχνά έχει παραισθήσεις βλέποντας ανθρώπους που δεν βρίσκονται πραγματικά εκεί.  Η διαφορά όμως είναι ότι ο Pierce μπορεί και αντιμετωπίζει την ασθένεια του χωρίς φάρμακα έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης του. Έχει βρει μεθόδους να αντιμετωπίζει τους “επισκέπτες” του και βασίζεται σε έναν φίλο-μαθητή του να τον βοηθά να ξεχωρίζει την πραγματικότητα από τις παραισθήσεις. Διδάσκει ψυχολογία και οι γνώσεις  του (αλλά και οι παραισθήσεις του) είναι εξαιρετικό εργαλείο για την λύση πολύπλοκων υποθέσεων του FBI. Έτσι όταν η Kate Moretti  (Rachael Leigh Cook) πράκτορας του FBI (αλλά και πρώην μαθήτρια του Pierce) στρέφεται σε αυτόν για βοήθεια βρίσκει έναν πολύτιμο σύμμαχο.
Η σειρά διαφέρει κατά πολύ από άλλες crime solving σειρές που έχω παρακολουθήσει και οφείλω να ομολογήσω ότι ο Eric McCormack δεν έχει καμία σχέση με τον Will από το επιτυχημένο sitcom Will and Grace που τον είχαμε δει στο παρελθόν και είναι εξαιρετικός στον απαιτητικό ρόλο του.

Πηγή : abouttvseries.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου