Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Deception - pilot review


Πλούσιοι άνθρωποι να κάνουν άσχημα πράγματα και να τη γλυτώνουν ???? Σίγουρα το έχουμε ξαναδεί … αλλά πάντα είναι διασκεδαστικό να τους παρακολουθείς. Το Deception είναι η απάντηση του NBC στο Revenge του ABC με μία αίσθηση από Scandal αλλά και λίγο από Δυναστεία ….



Το σημαντικό γεγονός στο ξεκίνημα της σειράς είναι ο θάνατος της κοσμικής Vivian Bowers. Τα τελευταία χρόνια ήταν πρωταγωνίστρια σε όλα τα κοσμικά νέα και δεν αποτέλεσε έκπληξη όταν βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο πράκτορας του FBI Will Moreno πιστεύει όμως ότι είναι δολοφονία και έτσι πείθει την πρώην συνεργάτη (αλλά και πρώην φίλη του ) Joanna Locasto να δουλέψει μυστικά στην οικογένεια της Bowers. Η Joanna μεγάλωσε στο σπίτι των Bowers καθώς η μητέρα της δούλευε εκεί ως καμαριέρα. Αυτή και η Vivian ήταν οι καλύτερες φίλες και στον πιλότο παρακολουθούμε αρκετά flashbacks από την σχέση τους στο παρελθόν.

Στην πορεία του επεισοδίου γνωρίζουμε σιγά σιγά τα μέλη της οικογένειας και τις σχέσεις μεταξύ τους αλλά και με την πρωταγωνίστρια. Η Joanna ανακαλύπτει ένα κρυμμένο flashdrive και εκεί ένα video με τη φίλη της. Αυτό στέκεται η αφορμή για να αποφασίσει τελικά να δεχθεί την δουλειά που της προσφέρουν στην εταιρεία των Bowers.

Σε γενικές γραμμές ο πιλότος κύλησε ευχάριστα και σίγουρα θα δω και τα επόμενα επεισόδια. Παρακολουθήστε τα trailers της σειράς με ελληνικούς υπότιλους..

Πηγή : abouttvseries.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου