Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Arrow – pilot review


Η τελευταία σειρά του CW που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες, ήταν το Arrow. Μια σειρά βασισμένη στο γνωστό D.C. comic με τον σούπερ ήρωα Green Arrow. Στον ρόλο του πρωταγωνιστή συναντάμε τον  Stephen Amell που υποδύεται τον πολυεκατομμυριούχο playboy Oliver Queen. Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει σπίτι μετά από 5 χρόνια παραμονής του σε ένα νησί στο οποίο κατέληξε μετά από ένα ναυάγιο που κόστισε τη ζωή της φίλης του αλλά και του πατέρα του. Μετά την επιστροφή του,  ο αλλαγμένος πλέον Ollie έχει ένα σχέδιο, να καθαρίσει το Starling City.


Με κάποια  flash backs βλέπουμε ότι η παραμονή του στο νησί τον έκανε αρκετά δυνατό και αυτό φαίνεται όταν πλέον παίρνει το τόξο του. Χωρίς special δυνάμεις καταφέρνει να είναι ένας super hero που αναστατώνει πολύ κόσμο.

Στην συγκεκριμένη σειρά ο  Oliver δεν είναι ορφανός αλλά έχει  πατέρα, μητέρα και αδερφή. Παρόλο που ο πατέρας του πλέον δεν ζει, η επιρροή του φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική στην αποστολή του. Ο ρόλος της μητέρας είναι ένα μυστήριο όπως αποκαλύπτεται στην πορεία του επεισοδίου.  Η πρώην φίλη του Oliver, Laurel είναι αδερφή της κοπέλας που σκοτώθηκε στο ναυάγιο και φαίνεται ότι ακόμα δεν τον έχει συγχωρέσει όταν μαθαίνει για την επιστροφή του.

Η σειρά με εξέπληξε πολύ ευχάριστα καθώς την περίμενα αρκετά πιο παιδική. Αν κάποιος επιχειρήσει να κάνει σύγκριση με το  Smallville θα διαπιστώσει ότι το Arrow είναι αρκετά πιο σκοτεινό  και με πιο εντυπωσιακές σκηνές δράσεις.

Σίγουρα το Arrow θα είναι η φετινή επιτυχία του CW και τα νούμερα το απέδειξαν καθώς τον πιλότο παρακολούθησαν 4.02 εκ. τηλεθεατές κάνοντας την πρεμιέρα αυτή την πιο δημοφιλή από το 2009 που είχε ξεκινήσει το Vampire Diaries

Πηγή : abouttvseries

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου