Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Chicago fire review


Chicago fire review

October 27, 2012
By 
Όταν είχα δει το trailer του Chicago fire σκέφτηκα ότι πραγματικά είχε αργήσει πολύ να βγει μία σειρά  με πυροσβέστες.  Δημιουργός της σειράς είναι ο Dick Wolf  γνωστός για τις σειρές  Law & Order.


Η σειρά διαδραματίζεται σε έναν πυροσβεστικό σταθμό στο Chicago και στον πιλότο παρακολουθούμε μια πυρκαγιά που κοστίζει τη ζωή  ενός πυροσβέστη της ομάδας  του Chicago Fire. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ρήξη ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές , τον Jesse Spencer (γνωστός από το House M.D. αλλά και από τον αρραβώνα του  με την Jennifer Morrison) και τον Taylor Kinney (γνωστός κυρίως ως φίλος της Lady Gaga αλλά και από την εμφάνιση του στο Vampire Diaries). Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για λάθος χειρισμό στο ατύχημα που κόστισε την ζωή του φίλου και συναδέλφου τους.

Το κενό της θέσης στον σταθμό αναπληρώνει ο rookie πυροσβέστης ( Charlie Barnett). Στην παρέα προστίθεται οEamonn Walker (αρχηγός του σταθμού) και ο David Eigenberg με πολλά χρόνια στην υπηρεσία και απαραίτητος ειρηνοποιός ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.  Τέλος στην ομάδα ανήκει και η  Monica Raymund και η Lauren German ως το απαραίτητο παραϊατρικό προσωπικό.

Η σειρά πάει σχετικά καλά σε τηλεθεάσεις και μάλιστα το NBC παρήγγειλε πέντε επιπλέον επεισόδια, ωστόσο ακόμα δεν έχει δοθεί full season. H Lady Gaga πάντως προμοτάρει αρκετά την σειρά τουιτάροντας για τον καλό της στους 30 εκ. και βάλε followers της.  Σύντομα και Las Vegas Fire, Miami Fire, New York Fire κτλ …..
Πηγή : abouttvseries.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου