Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

‘Fringe 5.03 “The Recordist” review


Στο 5.03 επεισόδιο είδαμε την ομάδα να παρακολουθεί μια ακόμα κασέτα του Walter όπου τους αποκαλύπτεται ότι πρέπει να πάνε σε κάποιες συντεταγμένες και να αναζητήσουν ένα στοιχείο που θα τους βοηθήσει στο σχέδιο εξόντωσης των Observers.


Έτσι  , ο Walter  ο Peter, η  Olivia  και η Etta πηγαίνουν σε ένα απομακρυσμένο μέρος στην Pennsylvania όπου εκεί βρίσκουν μια ομάδα ανθρώπων  που παραμένουν κρυμμένοι από τα μάτια των Observers και που έχουν αναπτύξει μια ασθένεια στο δέρμα τους. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει ως στόχο να συλλέξει- διατηρήσει την “ιστορία” του ανθρώπινου γένους ώστε όταν θα φτάσει η στιγμή της σωτηρίας, οι άνθρωποι να μάθουν τι πραγματικά συνέβη καθ’όλη τη διάρκεια της “σκλαβιάς” τους από τους κατακτητές.
Στην πορεία του επεισοδίου μαθαίνουμε ότι το στοιχείο που πρέπει να βρει η ομάδα είναι ένα ορυκτό, μια κρυσταλλική μορφή χαλαζία, η οποία θα χρησιμεύσει ως πηγή ενέργειας και βρίσκεται σε ένα ορυχείο κοντά στο καταφύγιο τους. Επίσης μαθαίνουμε ότι η Αντίσταση έχει έναν κρυφό κατάσκοπο “Loyalist” που ευτυχώς ενημερώνει εγκαίρως την ομάδα ότι οι Observers τους έχουν εντοπίσει και τους καταδιώκουν.

Σχόλια – Παρατηρήσεις
Η Olivia είναι ακόμα πολύ μουδιασμένη από το γεγονός ότι έχασε πολλά χρόνια από τη ζωή της κόρης της και προσπαθεί σιγά σιγά να χτίσει μια σχέση με την ενήλικη Etta καθώς και με τον Peter.
Μου αρέσει πολύ αυτή η χρονική συνέχεια στα  3 επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Μετά από αρκετά αυτοτελή επεισόδια του Fringe είναι πολύ ευχάριστο να παρακολουθούμε την ιστορία σαν να βλέπουμε μια μεγάλη ταινία.

Glyphs

A
N
G
E
R


Πηγή : abouttvseries.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου