Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Review - 666 Park Avenue Season 1 Episode 1

666 Park Avenue Poster

Διαβάστε παρακάτω ένα review για την πρεμιέρα του 666 Park Avenue.


Αρχικά θέλω να δηλώσω ανακουφισμένος που δεν είναι καμιά σαχλαμαρούλα, γιατί από τα τρέιλερ μου είχε περάσει και αυτό από το μυαλό. Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα πολύ με τον πιλότο ή ότι περιμένω το επόμενο επεισόδιο με αγωνία, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι προέρχεται από τους παραγωγούς Pretty Little Liars και Gossip Girl δεν έχει τόση βαρύτητα στην αρνητική κλίμακα πλέον. Δεν υπάρχει αμφιβολία βέβαια ότι στο μέλλον θα μπλέξουν τα μπούτια τους όλοι με όλους και ότι η γκλαμουριά δε θα έχει τέλος. 


Ας αφήσουμε αυτά τώρα και ας σχολιάσουμε το ζουμί της υπόθεσης, τον Terry O' Quinn. Από όταν τελείωσε το Lost ήθελα να τον δω σε μία σειρά που θα κάνει κάποιον κακό για να απολαύσουμε λίγο από τη σατανική ερμηνεία του... ποιος να 'ξερε ότι στην επόμενη σειρά που θα πρωταγωνιστεί, όχι απλά θα είναι κακός αλλά θα είναι ο διάβολος ο ίδιος (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τον πιλότο). Το τι είναι ικανός να κάνει και τι δεν είναι δεν το ξέρουμε, ούτε ποιος ή τι κρύβεται πίσω από τις δυνάμεις του, πράγμα που προσδίδει περισσότερο ενδιαφέρον στον χαρακτήρα του. 

Πέρα από τον Gavin, μας συστήθηκαν και οι υπόλοιποι βασικοί χαρακτήρες στη σειρά, ξεκινώντας από τους 2 πρωταγωνιστές μας, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά νουμπάδες στο κτήριο και δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Στη συνέχεια γνωρίσαμε τη γυναίκα του Gavin, η οποία φαίνεται να γνωρίζει τις πράξεις του άντρα της, λειτουργώντας σαν συνέταιρος θα έλεγα αν και δεν την είδαμε να ανακατεύεται κάπου. Επίσης γνωρίσαμε ένα ακόμα ζευγάρι οι οποίοι ήταν ήδη ένοικοι αλλά το πως θα ταιριάξουν παραμένει ακόμα άγνωστο. Η νέα τους φίλη, η Alexis, θα ανάψει φωτιές πάντως... αυτό το υπογράφω (αλλά όχι σε συμβόλαιο του Gavin :P). Τέλος, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την μαυρούλα που όπως όλα δείχνουν είναι η κλέφτρα της πολυκατοικίας με ικανότητα να βλέπει το μέλλον (?). 

Από μυστήριο καλά τα πήγε για αρχή. Μας παρουσίασε τον Gavin ως διάβολο που έχει ακόμα και την ικανότητα να αναστήσει κάποιον (αλλά γιατί βάζει άλλους να σκοτώσουν γι' αυτόν;;; δε μπορεί ο ίδιος;;; νομίζει ότι ακόμα είναι ο MIB και όλοι οι άλλοι είναι candidates;;;). Είδαμε το "όνειρο" όπου τελικά ήταν πραγματικότητα, το όραμα της μαυρούλας, το ασανσέρ να "επιτίθεται" σε μία ένοικο και κάτι ψυχές (?) να βγαίνουν από έναν τοίχο. Απορώ τι θα δούμε στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου